Модернізація професійної підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства в закладах вищої освіти

  • Бурак Валентина Херсонський державний університет
Ключові слова: готельно-ресторанне господарство, модернізація професійної підготовки, формальна, неформальна та інформальна професійна освіта.

Анотація

 У статті окреслено стан професійної підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства. Обґрунтовано необхідність широкого залучення до співпраці соціальних партнерів, провайдерів формальної, неформальної та інформальної професійної освіти. Розглянуто вітчизняний досвід модернізації професійної підготовки фахівців готельно-ресторанного господарства з урахуванням динамічних змін у сфері професійної освіти. Проаналізовано сайти недержавних громадських організацій, професійних спілок, спільнот  щодо наявності навчально-пізнавальної інформації з метою сприяння покращенню освітнього процесу.

Опубліковано
2020-12-21